Відтепер сесії Павлоградської міськради транслюються в інтернеті

На початку сьомої сесії Павлоградської міськради, яка відбулася минулого тижня, мер міста Анатолій Вершина повідомив депутатам, що засідання транслюється в інтернеті. І вказав на кілька маленьких веб-камер, об’єктиви яких були спрямовані у залу.

Таким чином, відтепер мешканці столиці Західного Донбасу, а також усі охочі, зайшовши на Youtube, отримали змогу спостерігати за перебігом сесій міськради з будь-якої точки світу, де є інтернет.

Щоправда, тільки в он-лайн режимі, бо на каналі поки що немає можливості переглядати її у записі. І все ж таки, це серйозний крок місцевої влади до відкритості.

До речі, вперше мова про подібні інтернет-трансляції зайшла кілька місяців тому, під час грудневої сесії міськради. Тоді депутати вирішили для кращого висвітлення своєї роботи впровадити у 2016 році цифрові технології. А мер Анатолій Вершина повідомив, що доручив відповідним службам вивчити можливість не тільки встановлення веб-камер, але й впровадження електронної системи поіменного голосування депутатів. Отже, перша частина запланованих нововведень виконано. Тож будемо чекати на решту.

Ігор Захарук, фото автора

Залишити відповідь