«Вісті Придніпров’я» – ми в курсі всіх подій

У новому номері ви дізнаєтесь про рейтинг вишів у Дніпрі, школу пенсіонера у Павлограді та модернові міські тролейбуси.

А також ексклюзивно: Альона Стрижак: «Зі школи мріяла працювати в поліції». 4 серпня в Україні відзначається День Національної поліції. Вже майже два роки, як патрульні охороняють спокій мешканців нашого міста, допомагають їм в різних складних ситуаціях, оперативно реагують на численні звернення, перешкоджають вчиненню тяжких злочинів. Серед них і тендітна, проте – сильна, впевнена і щира командирка 3-го батальйону патрульної поліції в Дніпрі Альона Стрижак. Про те, як вона змінила своє життя, про свою роботу та сюрпризи колег, про найприємніше та найважче в своїй професії  Альона ексклюзивно розповіла «Вістям».

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

 Життя регіону

Аграрії Криничанщини зібрали добрий врожай

По всіх господарствах області закінчується збір ранніх зернових. Криничанський район завжди вирізнявся хорошими показниками. От і в цьому році, незважаючи на складні осінні та весняні погодні умови, аграріям вдалося зібрати добрий урожай  зернових культур.

Пастки для комах-шкідників

В області для вивчення і боротьби з комахами на полях використовують феромонні пастки. Ці пристосування дозволять точно ідентифікувати можливих шкідників врожаю і підібрати препарати, необхідні для безпосередньої ліквідації того чи іншого виду комах.

У Дніпрі розповідали про секрети успішного бізнесу

27 липня у Дніпрі відбулася зустріч підприємців, яку організував Альфа-Банк у рамках проекту Alfa Business Hub. Альфа-Банк створив платформу щодо розвитку та комунікації для представників малого та середнього бізнесу. На цьому всеукраїнському комунікаційному майданчику збираються представники МСБ – клієнти банку та провідні експерти в різних сферах.

Американський проект «DOBRE» прийшов і на територію Васильківської об’єднаної громади

19 грудня 2016 року три сільські ради – Богданівська, Воскресенівська і Великоолександрівська об`єдналися з Васильківською селищною радою, утворивши Васильківську об’єднану територіальну громаду (ОТГ)  з центром у Васильківці. Керує громадою Сергій Володимирович Павліченко. Поруч з ним працюють: заступник голови Михайло Михайлович Корінь, сек­ретар виконкому Тетяна Олексіївна Агаркова, керівник апарату Зінаїда Євгенівна Голик і спеціалісти різних галузей.

Великі ставки

Новий гравець на ринку сільгоспдобрив йде назустріч аграріям

Проаналізувавши дані виробництва та імпорту карбаміду в Україні за останні два роки, можна з упевненістю сказати, що наявні потужності і потенціал можуть повністю задовольнити попит аграріїв.

Не тільки зібрати, але й зберегти

Аграрії Дніпропетровщини зібрали вже 2 млн. тонн ранніх зернових і більше половини нового врожаю – пшениця

Життя-буття

Нова сторінка історії Покровського вищого професійного училища №75

Гарячого липневого  дня 2017 року директор Покровського ВПУ №75 Олександр Миколайович Чебанко, його колеги – викладачі, майстри і учні зустрічали гостей з обласного центру; керівників району – голову райдержадміністрації Світлану Григорівну Назарчук, голову райради Олександра Миколайовича  Василенка; керівників господарств і друзів –  меценатів на відзначенні особливої події – відкритті навчально-практичного центру з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».

Комуналка по-новому: платимо за себе і за сусіда?

Всіх на лічильник! В Україні прийнятий закон про обов’язкове встановлення загальнобудинкових приладів обліку тепла і води. А значить –  перекладання на споживача втрат в будинкових мережах і оплату «за себе і того хлопця», – попереджають фахівці, які знайшли в прийнятому законі купу моментів, неприємних для споживача.

Також для вас місячний календар садовода, повна телепрограма, цікавий сканворд та гороскоп для усіх знаків зодіаку, новини світу та оголошення. Не забувайте про рецепти від «Вістей» і цікаві історичні факти тижня, а також новини світської хроніки. Для тих, хто хоче допомогти пухнастим малюкам – традиційна рубрика від «Вірності».

Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.
Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,

Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,

ВК — https://new.vk.com/id372823491,

Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо,

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області

Передплатний індекс: 41804
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 18, 72 грн.
3 міс. – 55,46 грн.
6 міс. – 109, 22 грн.
12 міс.- 217, 24 грн.
Або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштою t.ovchatova@gmail.com

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!