Вокалісти з Дніпропетровщини взяли гран-прі Всеукраїнського пісенного конкурсу 

Дніпропетровщина приймала пісенний конкурс «Музичне сузір`я України».  Змагались між собою найкращі вокалісти та співочі колективи з Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Житомирської областей та міста Києва. За перемогу боролись 25 учасників. Професійне журі з них визначило 4 переможців.

Дві премії та гран-прі фестивалю отримали вокалістки з Дніпропетровська. Про це повідомили у департаменті освіти і науки ОДА.

Два дні Дніпропетровщина приймала вокалістів з усієї України. Журі конкурсу прослуховувало талановитих виконавців з Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Житомирської областей та зі столиці країни. Виконували конкурсанти по дві пісні, одна з яких обов’язково мала бути українською.

«Нам вдалось зробити дійсно Всеукраїнський фестиваль, – ділиться враженнями організатор, художній керівник Палацу студентів ДНУ імені О.Гончара Оксана Рудковська, – ми були раді приймати талановитих виконавців з різних куточків нашої держави».

Змагались співаки за грошову премію. Професійне журі обрало 4 переможців.
Серед них наймолодша учасниця конкурсу 14-річна Діана Тінякова з Дніпропетровська. Дівчина стала володаркою спеціального призу від організаторів. Найвищу нагороду – гран-прі фестивалю – отримала солістка ансамблю «Юність Дніпра» дніпропетровчанка Людмила Іщенко.

«Мене переповнюють емоції, – розповідає переможниця, – я рада, що мої пісні торкнулись серця кожного у залі та були оцінені журі».

Залишити відповідь