Як перекусити в офісі без шкоди для здоров’я: три ідеї

Що можна їсти в офісі з користю для здоров’я? Зараз розберемося.

1. Натуральний йогурт з добавками

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Перекус в офісі – це корисно та приємно, особливо коли обід вже минув, а вечеря ще не скоро. Ті, хто дотримується дробового харчування, завжди мають у запасі низькокалорійні перекуси. Одним з таких варіантів є питний натуральний йогурт. Він багатий на білки та має мало жирів. Його можна злегка вдосконалити, додавши клітковини, наприклад, у вигляді несоленого гарбузового насіння. Підсолодити такий перекус з користю допоможе мед. Такий дієтичний перекус швидко вгамує голод і не додасть зайвих калорій.

2. Фрукти та фруктовий смузі

Банан, яблуко або апельсин наситять миттєво, а також піднімуть настрій. У розумних кількостях корисні також сушені фрукти: в’ялена диня, груша, сушені ананаси, інжир, цукати. Ще один чудовий варіант – фруктовий смузі. Для його приготування достатньо змішати у блендері 2-3 види різних фруктів або ягід. Такі солодкі рецепти для перекушування не тільки надзвичайно смачні, а й корисні.

3. Вітамінні овочеві салати

З овочів також можна приготувати смачні та корисні перекуси. Наприклад, морква, яка має солодкуватий смак та добре поєднується з іншими продуктами. Для приготування простого вітамінного салату натріть моркву на великій тертці, додайте порізане кубиками яблуко, апельсин, банан. Доповнити цей рецепт можна нежирною сметаною і, за бажанням, трохи цукром. Такий салат – найкорисніший і найшвидший варіант перекушування.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!