За якими тарифами сплачують за електроенергію жителі Дніпропетровщини

Постачальник «Дніпровські енергетичні послуги» дбає, аби кожен споживач мав повну та доступну інформацію про нарахування за електроенергію. Жителі Дніпропетровщини можуть отримати ці дані за своїм особовим рахунком дистанційно у будь-який зручний час: через Особистий кабінет, сторінку постачальника у Facebook чи за телефоном контакт-центру.

«Дніпровські енергетичні послуги» проводять нарахування побутовим клієнтам за тарифами, що регулюються державою. Вони єдині для всіх жителів України та наразі залишаються без змін.

  • Базовий тариф діє для населення, що проживає у місті/селі у будинках чи квартирах із централізованим опаленням, газовими або електричними плитами:

 

Тариф для будинків з електроопаленням діє для населення, що проживає у місті/селі у квартирах чи будинках (у тому числі готельного типу та гуртожитках), обладнаних електроопалювальними установками. Також поширюється на мешканців негазифікованих багатоквартирних будинків без централізованого опалення:

 

  • Тариф для багатодітних родин, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу становить 0,9 грн за кВт*год незалежно від обсягу споживання

Найпростіший спосіб заощаджувати на електроенергії – встановити багатозонний лічильник. Їх власники сплачують менше за електроенергію, використану у певний час доби.  Частіше за все побутові клієнти встановлюють двозонні лічильники у складі набору Розумний WATT. Окрім лічильника він також включає енергоефективні LED-лампи та спеціальну розетку, що вмикає/вимикає прилади у період дії зниженого тарифу.

Дізнатися тариф, слідкувати за власним споживанням та контролювати усі розрахунки жителі Дніпра та області можуть в Особистому кабінеті на сайті «Дніпровських енергетичних послуг». Після внесення актуальних показників лічильника сума до сплати буде автоматично розрахована відповідно до тарифу конкретного споживача.
Отримати консультацію щодо суми у платіжці клієнти також можуть на сторінці електропостачальника у Facebook або за телефоном контакт-центру: (056/067/050) 770-11-55.