Заїдаємо стрес правильно
Трагедію особистого життя, робочі негаразди – приводів для покупки черговий коробки з цукерками сила-силенна. Втекти, сховатися, усамітнитися і насолодитися єдиною можливістю знайти гармонію з простором, з часом, з самим собою. Розповідає beregunya.com.ua.
Їжа дійсно впливає на перебіг хімічних процесів в організмі і здатна не тільки вгамовувати голод, але і заспокоювати, порушувати, дарувати енергію і забирати її.
Про те, як правильно заїдати стрес, сьогодні достеменно відомо. І якщо психотерапевтичні методи вирішення конфліктів – не ваш варіант, заручіться підтримкою продуктів-антистрессов.
Ось так виглядає меню людини з залізними нервами:
• після пробудження: склянку води з медом і лимоном;
• сніданок: вівсяна каша з бананами, родзинками і корицею, йогурт з біфідобактеріями і злаками, зелений чай;
• другий сніданок: смузі з селери, шпинату, яблук і грейпфрута;
• обід: суп-пюре з брокколі з сиром, запечений лосось, овочевий салат;
• перекус: м’ятний чай, мигдаль і волоські горіхи, шматочок гіркого шоколаду;
• вечеря: яловичий стейк, салат з помідорів з моцарелою;
• перед сном: кефір.


