Жінок Дніпропетровщини вітають зі святом

Дорогі жінки Дніпропетровщини! Все найкраще в світі від вас. Любов і ніжність, добро і мудрість, тепло і радість. Крізь все життя кожен з нас проносить  перший мамин дотик, її лагідні руки, її одвічну материнську любов. Ви даруєте життя, піклуєтесь  про дітей, онуків і правнуків, – вдень і вночі, не маючи на те вихідних. Материнське серце, сповнене добра і надії, завжди все відчуває, розуміє і прощає. Мама – найвище звання на Землі.

Ваше свято, дорогі жінки, відзначають на початку весни. Коли пробуджується не лише природа, а і наші сподівання на краще. Ви надихаєте нас, чоловіків, робити все задля цього і працюєте поряд з нами. Саме ви створюєте доброзичливу атмосферу на роботі, затишок вдома, саме ви даруєте гарний настрій і надихаєте на добро. За це вам щира вдячність і повага.

Щиро бажаю усім вам бути щасливими долею своїх дітей і рідних. Відчувати щодня наше надійне чоловіче плече і підтримку. Нехай вічною буде ваша материнська любов, краса і чарівність. Нехай щире кохання зігріває і оберігає всіх вас. Нехай весна дарує вам світлу надію і посмішки.

Зі святом, дорогі жінки!

 

ОЛЕГ КУЖМАН,

перший заступник голови

Дніпропетровської облдержадміністрації,

депутат  Дніпропетровської

обласної ради