5 порад, які допоможуть вам покращити сон

Незважаючи на повсякденний стрес і метушню, які часто заважають заснути, є кілька простих порад, які можуть значно покращити якість вашого сну:

  1. Провітрюйте кімнату перед сном. Свіже прохолодне повітря – запорука міцного сну. Найкраща температура для сну – близько +18 °C. Відключіть обігрівачі або відкрийте вікно, щоб створити комфортні умови.
  2. Прийміть теплий душ або ванну. Теплий душ допоможе вам розслабити тіло і позбутися негативних думок. Це ритуал, який підготує вас до спокійного відпочинку, змивши усі денні турботи.
  3. Уникайте пізньої їжі. Вечеряйте не пізніше ніж за 2 години до сну, щоб уникнути тяжкості у шлунку. Легка вечеря позитивно вплине не тільки на якість вашого сну, а й на фігуру.
  4. Не вживайте алкоголь перед сном. Хоча здається, що алкоголь допомагає швидше заснути, насправді він погіршує якість сну, збуджуючи нервову систему і порушуючи спокійний відпочинок.
  5. Уникайте напоїв з кофеїном увечері. Замість кави чи міцного чаю оберіть тепле молоко або трав’яний чай із м’ятою та медом. Це допоможе вам налаштуватися на сон і уникнути безсонних ночей.

Ці прості поради допоможуть вам налагодити режим сну і прокидатися бадьорим щодня.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!