Корисні властивості грибів

Вчені США разом з 10 тисячами людей провели експеримент, стосовно вживання грибів в їжу. Досліджували білі гриби, печериці, а також окремо гливи.

Американські вчені підсумували, що гриби мають багато хороших властивостей. У їх складі є вітаміни, мікроелементи, а також антиоксиданти, повідомляє lady.kyiv.ua.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Так, повідомляється, що якщо кожні день вживати гриби підліткам і дорослим, то вони можуть отримувати харчові волокна (на 5-6% більше), мідь (на 24-32%), фосфор (6%), калій (12-14%), селен (13-14%), цинк (5-6%), рибофлавін (13-15%), ніацин (13-14%), холін (5-6%). Дорослі можуть збільшити залізо (2,3%), тіамін (4%), фолієву кислоту (3,6%), вітамін В6 (4,6%).

У деяких дорослих учасників, які вживали гриби після ультрафіолету, знижувався дефіцит вітаміну D.

Фото : з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!