Зустріч-нетворкінг проєкту “ContAct2U” («Спілкуйся і дій!»)

15 вересня 2024р. о 13.00 відбудеться зустріч-нетворкінг проєкту “ContAct2U ” (ГО “Сила майбутнього”).

На початку заходу Творча спільнота “Фарба Фабра” виступить із перформансом плейбек-театру, під час якого глядачі розповідатимуть історії про себе, а команда плейбек-театру одразу ж відіграватиме щойно почуту історію на сцені, надаючи їй естетичної форми.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Потім тренерки проекту проведуть підтримуючу арт-практику на взаємодію одне з одним. 

Також команда проекту представить заплановані напрямки занять. Учасниці  (-ки) заходу зможуть познайомитися з тренерками, отримати інформацію про активності та зареєструватися на них. 

Для зручності учасниць із дітьми під час усього заходу працюватиме дитячий простір, в якому діти віком 5-12 років матимуть змогу відвідати майстер-клас. А їхні мами в цей час зможуть спокійно насолоджуватись активностями зустрічі-нетворкінгу. 

У перерві відвідувачі зможуть випити чай чи каву та познайомитись одне з одним.  

Участь у заході безкоштовна. Для того, щоб взяти участь у цьому та інших заходах проєкту “ContAct2U”, необхідно пройти реєстрацію. Анонси наших заходів і посилання на реєстрацію можна знайти на сторінках проєкту:

Сайт – https://power-of-the-future.com/contact2u

Організатором нетворкінгу виступає ГО «Сила майбутнього» у співпраці з ГО “Творче об’єднання “Фарба Фабра”. 

Ця програма була створена у партнерстві з Міжнародним комітетом порятунку (IRC). Програма виражає виключно погляди ГО «Сила майбутнього»  і не є офіційною позицією IRC.  

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!