Як вберегти губи в холодну погоду: 6 ефективних масок

В період, коли починається холод та перші заморозки, ваша шкіра може ставати особливо чутливою. Тому варто подбати про її зволоженість та зовнішній вигляд, особливо, якщо це стосується ваших губ. Пише 24 Канал.

Пропонуємо дізнатись про 6 простих та дуже ефективних масок для губ, які можна приготувати з продуктів в домашніх умовах.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !
Поживна маска для губ

З’єднайте мед і оливкову олію в однакових пропорціях і нанесіть на губи. Протримайте отриману консистенцію 10-15 хвилин і повторюйте таку маску 2 рази на тиждень.

Маска від сухості губ

Шматочок чорного хліба залийте гарячим молоком на 5 хвилин, потім додайте 20 грам меду, один жовток і кілька крапель вітаміну А, перемішайте. Тримайте на губах близько 20 хвилин. Така маска живить губи, загоює дрібні тріщинки і підвищує еластичність.

Маска від пересихання губ

Щоб заспокоїти полущені губи спробуйте зробити регенеруючу маску: в рівних кількостях змішайте сметану, сир, огірковий сік і мед.

Маска для еластичності губ

На водяній бані розтопіть 1 чайну ложку олії ши, додайте 1 ложку меду і декілька крапель олії троянди. Нанесіть і тримайте на губах близько 30 хвилин.

Маска для губ проти морозу

Якщо ви обморозили або обвітрили губи, спробуйте таку маску: жирний сир і мед перемішайте в рівних кількостях і нанесіть на губи товстим шаром. Тримайте таку маску близько 20 хвилин.

Маска для відновлення водного балансу на губах

Змішайте 1 чайну ложку меду і чверть чайної ложки кориці. Її утримуйте на губах близько 15 хвилин. Така маска дуже ароматно пахне, тому старайтесь не думати, як би пошвидше злизати цю смакоту.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!