Apple поверне Touch ID і відмовиться від порту для зарядки

Інформаційне агентство Bloomberg опублікувало цікаву інформацію про майбутні продукти Apple, в тому числі про iPhone наступного покоління, публікує “Технофан”.

За інформацією джерела, Apple розглядає можливість додавання підекранного сканера відбитку пальців Touch ID в якості альтернативи Face ID (особливо в умовах носіння масок, кінця і краю якій поки не видно).

Очікується, що новий Touch ID буде навіть швидше розпізнавання особи, але сама Face ID нікуди не дінеться, адже вона також використовується для доповненої реальності і інших додаткових функцій. Очікується, що Дактилоскоп стане самим значним поліпшенням на тлі iPhone 12.

Крім цього, в Apple обговорюється питання відмови від порту для зарядки для повного переходу на бездротову зарядку MagSafe, що буде логічним продовженням відмови від блоку для зарядки в 2020 році. По обидві технології рішення ще не прийнято, так що остаточне підтвердження отримаємо трохи пізніше.

У статті також йдеться про підготовку iPad з miniLED-дисплеєм, а також ранній стадії розробки складного iPhone, про який ми чули вже кілька разів раніше.

фото: з відкритих джерел