Чим дійсно корисна для здоров’я квашена капуста
Квашена капуста є продуктом, що проходить ферментацію (бродіння), завдяки чому в ній збільшується концентрація корисних бактерій. Ці мікроорганізми позитивно впливають на розвиток кишкової флори – у свою чергу, покращення мікрофлори кишківника сприяє зміцненню імунітету, повідомив Михайло Гінзбург.
«Вживання квашеної капусти допомагає запобігти сезонним захворюванням».
Гінзбург додав, що цей продукт є також дуже багатим джерелом вітаміну С, який є одним із найефективніших для підтримки імунної системи організму в сезон інфекцій. Причому достатньо з’їдати 100-150 грамів на добу – організму це приноситиме користь у плані профілактики ГРВІ, пише “Жіночий світ“.
фото із відкритих джерел