Чому варто відмовитися від несезонних фруктів і овочів

Є так звані “сезонні” продукти, які не небезпечно вживати в їжу. Вони виросли в свій час, і для їх вирощування застосовували мінімум хімії. Буває, що і несезонні продукти вирощуються безпечно, але деякі з них краще взагалі не їсти, передає НАРОДНА ПРАВДА.

Зокрема мова йде про помідори, для вирощування яких поза сезоном використовують стимулятори росту, як і для гороху.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Персики можуть мати багато пестицидів, це може стосуватися і салату Латук. Гриби небезпечні тим, що збирають в собі багато шкідливого.

Кукурудза більше має проблему ні з вирощуванням, а зі зберіганням, для цього застосовується багато хімії. Це стосується й спаржі.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!