Директор МВФ очолила рейтинг найвпливовіших людей світу

Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард очолила щорічний рейтинг 100 найбільш впливових людей світу в категорії “лідери” за версією американського журналу Time. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті видання, повідомляє expres.ua.

Зазначимо, у рейтингу цього року Крістін Лагард обійшла держсекретаря США Джона Керрі, канцлера ФРН Ангелу Меркель, американського мільярдера Дональда Трампа, президента США Барак Обама, екс-держсекретаря США Хілларі Клінтон і прем’єра Канади Джастіна Трюдо.

На останніх місцях щорічного рейтингу Time в категорії “лідери” виявилися президент Росії Володимир Путін, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган і лідер  КНДР Кім Чен Ин. Також американський актор Леонардо Ді Капріо очолив список в категорії “кумири”, засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг і його дружина Прісцилла Чан – в категорії “титани”.

Зазначимо, що список 100 найвпливовіших людей в світі-журнал Time оголошує щорічно з 1999 року. Його рекордсменом на сьогодні виступає Барак Обама. Він потрапляв у сотню найвпливовіших частіше, ніж хто-небудь інший – 10 разів за останні 15 років.

Залишити відповідь