Дніпропетровськгаз подарував ЗСУ ще одне авто для перемоги

З перших днів війни Дніпропетровськгаз надає допомогу Збройним силам України та підрозділам Територіальної оборони, тимчасово переміщеним сім’ям, які вимушено покинули свої домівки та знайшли прихисток на Дніпропетровщині.

Напередодні державного свята АТ «Дніпропетровськгаз» подарувало захисникам України вантажний автомобіль підвищеної прохідності! У рамках загальнокраїнської акції РГК “Авто до Дня Незалежності” голова правління Дніпропетровськгазу Іван Вакуленко передав нашим захисникам авто, яке відповідає всім вимогам військового часу. Вантажівка з підвищеною прохідністю, невибаглива та має високу ремонтопридатність. Саме таку автівку і просили наші захисники.

Спеціалісти Дніпропетровськгазу зробили капітальний ремонт двигуна, змащувальні роботи, заміну технічних рідин, зварювальні роботи кузова, фарбування автомобіля. І виготовили маскувальну сітку. Відтак ще один «залізний кінь» буде слугувати українським Збройним силам та наближати нашу перемогу!

Усього з початку війни газорозподільна компанія вже передала для потреб армії, наших мобілізованих працівників та ТРО: 26 одиниць автотранспорту з автопарку компанії, бронежилети та інша захисна амуніція, будівельні матеріали та інструменти, продукти харчування, пальне, акумулятори, рації, шини тощо.

Допомагаємо та наближаємо перемогу разом!