Дніпряни зможуть побачити унікальне небесне явище

Американці готуються спостерігати Сонячне затемнення. 21 серпня оголосили днем Великого американського сонячного затемнення і всі містечки 14 штатів від Південної Кароліни до Орегона чекають на натовп туристів.

«На жаль, Україні цього видовища не дістанеться, але Дніпровський планетарій готовий надати свої потужності, і під небом планетарію подивитися на затемнення можна буде навіть випереджуючи 20 серпня о 15.00! На 45 хвилин прямо посеред Дніпра, в компанії професійного астронома, ви станете американським астротуристом і помилуєтесь найрозпіаренішим небесним явищем-2017», – зазначають у  прес-службі Планетарію.

Нагадаємо, що 21 серпня  затемнення буде одним з найдовших в історії планети. Загальна тривалість цього явища складе близько півтори години. Затемнення пробудить величезні трансформаційні сили, що дуже швидко змінять вигляд світу і долі людей – буквально в термін до зимового сонцестояння 21 грудня 2017 року. Найбільше зміни торкнуться тих, хто народжений під знаком Фіксованого Хреста – Телець, Скорпіон, Лев, Водолій.