Історія як у фільмах: у Дніпрі затримали грабіжника (Фото)

Справжній екшн відбувався сьогодні вночі на Лівому березі Дніпра. Близько опівночі спецлінії 102 надійшло повідомлення про грабіж на проспекті Слобожанському. Заявник розповів, що невідомий вихопив мобільний телефон і сів на маршрутний транспортний засіб, що рухався в попутному напрямку. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Вартові порядку миттєво прибули за вказаною адресою. На місці чоловік повідомив прикмети свого кривдника та номерний знак транспортного засобу ,на якому зник ймовірний правопорушник.

“Поліцейським разом із заявником в потоці автівок вдалося виявити автобус, всередині якого знаходився чоловік, котрого впізнав потерпілий. Ймовірний правопорушник побачивши, що йому не уникнути відповідальності намагався на ходу вистрибнути з автобуса, але охоронці порядку за допомогою рупора сповістили, що це досить погана ідея, тим паче небезпечна для його здоров’я”, – йдеться у повідомленні.

Іншими екіпажами патрульної поліції була надана допомога у зупинці автобусу. Інспектори затримали громадянина на виході з транспортного засобу. Поліцейські виявили мобільний телефон заявника на підлозі автобусу.