Магнітні бурі: що допоможе пережити цей період без шкоди для здоров’я

Магнітні бурі впливають на стан здоров’я метеочутливих людей, викликаючи дискомфорт, підвищення тиску та інші неприємні симптоми. Фахівці радять під час таких періодів вживати натуральні заспокійливі засоби, аби мінімізувати негативні наслідки для організму.

Зокрема, рекомендується приймати настоянки собачої кропиви, валеріани або пити заспокійливі відвари з меліси та м’яти. Трав’яні чаї також допомагають знизити нервову напругу. Важливо не перевтомлюватися, дотримуватися режиму дня, уникати стресів, вставати раніше і не лягати спати після півночі.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Прогулянки на свіжому повітрі допоможуть стабілізувати стан, особливо для тих, хто страждає від підвищеного тиску. Гіпертонікам і людям із серцевими захворюваннями під час магнітних бур обов’язково слід вживати відповідні медикаменти, оскільки в такі дні зростає ризик серцево-судинних ускладнень.

Лікарі наголошують на тому, що в періоди магнітних бур кількість інфарктів та захворювань серцево-легеневої системи зростає на 15%, тому контроль за власним здоров’ям вкрай важливий.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!