Мешканці Дніпропетровщини можуть оформити пільговий тариф на електроенергію

У Дніпропетровській області багатодітні сім’ї мають право розраховуватися за електроенергію за спеціальним тарифом – 0,9 грн/кВт·год незалежно від обсягів споживання. Такою можливістю користуються 15 тисяч родин Дніпропетровщини. А за наявності двозонного лічильника з набору Розумний Watt сім’ї з трьома і більше дітьми можуть сплачувати за електроенергію, спожиту з 23:00 до 07:00, вдвічі дешевше – 0,45 грн/кВт·год.

Нагадаємо, базовий тариф для населення становить 0,9 грн при споживанні до 100 кВт·год на місяць та 1,68 грн при споживанні понад 100 кВт·год.  Щоб сплачувати за електроенергію за пільговим тарифом для багатодітних сімей (0,9 грн/кВт·год незалежно від обсягів споживання), потрібно надати пстачальнику YASNO в Дніпропетровській області:

  • заяву про надання тарифу для багатодітних сімей;
  • паспорт матері і батька;
  • свідоцтва про народження дітей;
  • посвідчення багатодітної сім’ї;
  • при зміні місця проживання багатодітна сім’я має також повідомити про це постачальника, щоб уникнути непорозумінь з нарахуваннями.

На період карантину енергоофіси YASNO призупинили очний прийом клієнтів, але електропостачальник створив усі необхідні умови, щоб більшість питань можна було вирішити, залишаючись вдома. Звернутись до YASNO клієнти можуть за додатковими електронними адресами та телефонами, які виділені для кожного енергоофісу.

«Наразі 15 тисяч сімей Дніпропетровщини користуються пільговим тарифом для багатодітних родин. Звертаємо увагу, що тариф автоматично перестає застосовуватись з моменту закінчення дії посвідчення, тому важливо своєчасно надавати постачальнику інформацію про продовження статусу багатодітної сім’ї», – сказав директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.