На Дніпропетровщині чоловіки до смерті забили знайомого (Фото)

Повідомлення про виявлення тіла 41-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями надійшло до Покровського відділення поліції на Дніпропетровщині вранці 7 липня від сусідів. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

В ході оперативних заходів правоохоронці встановили, що в ніч з 6 на 7 липня, двоє місцевих мешканців проникли до будинку потерпілого і спричинили йому тяжкі тілесні ушкодження дерев’яною палицею. Від отриманих травм потерпілий помер. Чоловіки вимагали грошей, а коли не знайшли їх  – викрали бензопилу і мобільний телефон.

 Наразі обох підозрюваних у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримано,  викрадені речі вилучено. 8 липня слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою одному злочинцю оголошено про підозру за ч. 2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від семи до десяти років. Чоловіку обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Наразі вирішуються питання про оголошення підозри іншому учаснику злочину.