На Дніпропетровщині розслідують холоднокровне вбивство

У Кривому Розі онук-наркоман холоднокровно вбив свою бабусю. 20-річний хлопець декілька днів розповідав родичам, які телефонували на телефон 57-річної жінки, що вона поїхала з міста. Коли ж телефон зовсім відключився, близькі занервували та вирішили провідати родичку. На сходах у підвальному приміщенні вони виявили понівечене тіло жінки з відрізаною рукою.

вбивство

Поліцейські, які виїхали на місце події, з’ясували, що жінка з квітня цього року на прохання власника будинку, проживала та наглядала за домом у Криворізькому районі. Онук часто провідував бабусю, вживав наркотики, та зі слів очевидців, неодноразово бив її. Зараз правоохоронці встановлюють обставини злочину, адже опитати підозрюваного поки що не можливо. Молодик перебуває у неконтактному стані, його помістили до психіатричної лікарні.

Після скоєння вбивства тіло пролежало на місці злочину декілька днів. Увесь цей час в будинку жив онук, який розповідав всім, що бабуся поїхала до дідуся. Однак, дідуся вже декілька років немає у живих.

В діях злочинця вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Якщо підозрюваного визнають осудним, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.