На Дніпропетровщині закінчився «Децентралізаційний марафон» для журналістів (ФОТО)

На Дніпропетровщині фінішував конкурс для журналістів, присвячений децентралізації. Його оголосили влітку цього року. До участі надійшло понад шість десятків статей, записів радіопрограм та телевізійних сюжетів. Журі відібрало трійку найкращих робіт. Сьогодні їх авторів нагородили.

«Влітку Дніпропетровщина долучилась до всеукраїнської акції – «Децентралізаційний марафон». Щоб розповісти людям, що таке об’єднана громада, як її створити, і якими можливостями користуються її жителі, ми здійснили півсотні виїздів у райони, провели понад тисячу консультацій. До акції долучили і представників засобів масової інформації. Провели конкурс на кращу журналістську роботу, у якій розповідається про децентралізацію», – розповів виконавчий директор Дніпропетровського регіонального відділення Асоціації міст України Сергій Квітка.

«Децентралізаційний марафон» закінчився. Переможців конкурсу визначено.

Станіслав Повод

У номінації «Радіопрограма» перемогла Людмила Громовик – головний редактор програми «Оглядач» на обласному радіо. Кращим у номінації «Публікація в друкованих або інтернет ЗМІ» став журналіст інтернет видання обласного відділення Національної спілки журналістів Станіслав Повод. Перше місце у номінації «Телевізійна програма» здобула Галина Куропятникова – директор «Міської інформаційної служби» Кам’янського.

Людмила Громовик

«Переваги децентралізації відчутні, тому робити сюжети було не складно. На конкурс ми надіслали матеріал, у якому висвітлили роботу нашого місцевого центру надання адмінпослуг. Він у нас не гірший, ніж у Польщі», – розповіла Галина Куропятникова.

За першість у конкурсі з децентралізації змагалися 63 учасники зі всієї області.

Залишити відповідь