На Дніпропетровщині вандали пошкодили пішохідні фігурки (Фото)

У Покрові Дніпропетровської області яскраві фігурки школярів з’явилися біля пішохідного переходу поблизу садочка «Дивосвіт», що на Гірнику, декілька років тому. Стилізовані скульптури були встановлені не для краси, а щоб водії були уважнішими у місці пожвавленого пішохідного руху. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Поряд зі «школярами» розташовано і автобусну зупинку. Такі яскраві обмеження руху сприяли підвищенню безпеки на дорозі. А мешканцям селища, особливо дітлахам, вони ще й покращували настрій.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Ще вчора ввечері «школярики» «зустрічали» водіїв, а вранці пошкоджені, зірвані з основи скульптури знайшли далеко від дороги. Кому вони заважали, навіщо було руйнувати те, що приносить користь, від чого залежить безпека людей – з’ясовують правоохоронці. Прикро й боляче писати про такі випадки, особливо зараз, коли іде війна і всі ми повинні бути згуртованими – єдиною громадою. Кожен випадок вандалізму – це зневага до рідного міста, до людей, які роблять його затишним і комфортним. Про це говорять і комунальники, звертаючись до покровчан з проханням не проходити повз, бути відповідальними та уважними, за подібних обставин звертатися до правоохоронців», – йдеться у повідомленні.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!