На Набережній Дніпра пограбували жінку (Фото)

У Дніпрі співробітники карного розшуку затримали чоловіка, який пограбував жінку. 24 серпня приблизно об 11:00 на вулиці Січеславська Набережна м. Дніпро невідомий чоловік схопив жінку за шию та під погрозами забрав сумку з грошима.  Коли грабіжник став тікати, свідки події намагалися затримати його, однак чоловіка вирвався та втік. 24-річна потерпіла викликала на місце події поліцію. Повідомляють у ГУ НП України у Дніпропетровській області.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники поліції оперативно встановили особу зловмисника та затримали його. Ним виявився 36-річний житель м. Павлограда. Його доставили до Соборного відділення поліції. Викрадене вилучили та повернули власниці.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За скоєний злочин йому загрожує позбавлення волі на строк від 4-х до 6 років.