Найнебезпечніші м’ясні продукти: рейтинг від експертів

Перероблене м’ясо може становити серйозну загрозу для здоров’я, попереджають дієтологи. Американські експерти з організації «Центр з використання досягнень науки в інтересах суспільства» (CSPI) склали рейтинг найшкідливіших м’ясних продуктів, які часто призводять до харчових отруєнь.

  1. Куряче м’ясо — лідер за кількістю випадків отруєння. Воно спричинило 452 спалахи та 6896 випадків отруєння у США.
  2. Яловичий фарш — 336 спалахів та 3801 випадок отруєння.
  3. Смаженина з яловичини та індички — 82 спалахи та 130 випадків.
  4. Ковбаси, свинина, ростбіф — 60 спалахів і 130 випадків отруєння.
  5. Шинка та курячі нагетси — 34 спалахи та 57 випадків.

Експерти радять споживати натуральне м’ясо і уникати перероблених продуктів, аби зменшити ризик харчових отруєнь та поліпшити загальне здоров’я.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!