Олег Кужман: Дніпропетровщина – Литва. Відстань скорочується

Перший заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олег Кужман відкрив міжнародний форум, присвячений литовсько-українському співробітництву та європейському досвіду.

Олег Кужман, зокрема, зазначив: « Вже вдруге ми приймаємо таке поважне представництво. І це не дивно, адже Дніпропетровщина – регіон лідер. Нами виробляється п’ята частина промислової продукції та десять відсотків внутрішньо-валового продукту України. Сьогодні на форумі представлено понад 60 компаній Дніпропетровщини, які зацікавлені у  постійному співробітництві. Місцева влада сприятиме розширенню контактів, оскільки успішний бізнес – запорука розвитку економіки».

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Олег Кужман подякував  віце – міністру економіки й інновацій Литви Катерині Рояка і в її особі  народу Литви за безцінну допомогу. Литва завжди підтримувала і підтримує Україну. Наші бійці отримують медичну допомогу, а медики – досвід. Успішно працюють освітні та культурно-мистецькі спільні  проекти.

Катерина Рояка,  зазначила, що запросила на Дніпропетровщину найкращих представників енергетичної сфери та кампанії, які є лідерами  у сфері цифрових технологій. Подібне співробітництво сприятиме розширенню контактів і буде корисним для України на шляху до Європейського Союзу.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!