Переваги зелених яблук над червоними: що варто знати

Якщо постає питання, які яблука обрати — зелені чи червоні, варто надати перевагу першим. Зелені яблука містять менше цукру, тому їх рекомендують включати до раціону людям з діабетом. Вони також є більш безпечними для зубів, оскільки червоні, солодкі яблука можуть сприяти розвитку карієсу.

Зелені яблука містять більше заліза та вітаміну С, що робить їх кращими для підтримки імунітету. Кислі сорти зелених яблук корисні для людей зі зниженою кислотністю шлунка, тоді як при підвищеній кислотності варто вибирати червоні, солодкі сорти. Окрім цього, зелені яблука є менш алергенними, тому їх частіше радять при алергічних захворюваннях.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Переваги зелених яблук:

  1. Менше цукру, корисніші для діабетиків.
  2. Більш корисні для зубів, оскільки не сприяють карієсу.
  3. Вищий вміст заліза та вітаміну С.
  4. Корисні для людей зі зниженою кислотністю шлунка.
  5. Менша ймовірність викликати алергічні реакції.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!