Портал iGov – переваги електронної системи

Отримати довідку про несудимість, зареєструвати земельну ділянку чи почати власний бізнес – це та багато іншого можна зробити не виходячи з власного дому завдяки порталу державних послуг iGov. Він вже рік працює на території України. А Дніпропетровськ за цей час став лідером серед регіонів, які перевели найбільшу кількість адмінпослуг в електронний вигляд.

«Міський голова Борис Філатов активно підтримує проект державних послуг в електронному вигляді, оскільки це ще один крок до розвитку ініціативи «Електронної демократії». І містяни у свою чергу також дуже активно в останній час почали користуватися цією системою», – зазначила в.о. заступника начальника управління внутрішньої політики Ірина Корецька.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Наразі в електронному вигляді діє 20 послуг, які надає міська рада. Найбільшим попитом користуються питання, що стосуються землеустрою та землевідведення. За даними статистики вже оформлено 63 документа на виготовлення викопіювання у визначених масштабах завдяки електронному порталу iGov.

Нагадаємо, портал електронних адмінпослуг iGov – це спільний проект волонтерів із різних куточків України та світу. Завдяки їх плідній праці громадяни змогли отримати необхідні документи в одну мить, без черг та багатомісячного очікування.

Скористатися перевагами електронної системи можете і ви. Більше можливостей на сайті igov.org.ua.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь