Привітання Бориса Філатова з Міжнародним жіночим днем

Дорогі жінки! Міжнародний жіночий день – це свято весни та краси!

Низький уклін вам за те, що ви вдало поєднуєте сімейні турботи, професійні звершення, волонтерську роботу, порятунок поранених та догляд за нашими хлопцями-захисниками. Знаю, що ви чекаєте на спокій та мир. Ви – тендітні та емоційні, щирі та спокусливі, надійні та розсудливі, сильні та мужні!

На жінках тримаються чоловічі надії та рішення. Вам, як нікому іншому, вдається знайти баланс між внутрішнім та навколишнім світом. Розумію, що в кожному віці жінки мають свої пріоритети, але знаю, що незмінним залишається прагнення бути коханими та кохати, бачити своїх рідних і близьких здоровими та успішними.

Тож нехай поруч із вами будуть рідні люди, а почуття залишаються щирими та справжніми. Будьте щасливими в родині, материнстві, кар’єрі та творчості. Вірте в себе та сміливо прямуйте до своїх мрій. Здоров’я та миру вам і вашим близьким! Живіть натхненно та розквітайте з весною! Разом нам все вдасться!

 

Міський голова                                                                                                                                                        Борис Філатов