Рецепти з вермішеллю швидкого приготування

Вермішель швидкого приготування запарюють гарячою водою та урізноманітнюють її додаванням улюблених соусів, сосисок чи зелені. Але можна її обіграти зовсім по-новому та створити цікаві страви.

Рулет м’ясний

Для приготування рулету з м’ясного фаршу та вермішелі потрібно взяти:

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !
  1. курячий фарш — 250 г;
  2. вермішель «Мівіна» — 1 шт.;
  3. яйця — 3 шт.;
  4. твердий сир — 90 г;
  5. солодкий перець — 1 шт.;
  6. ковбасу варену — 100 г;
  7. зелену цибулю;
  8. спеції.

Як готувати рулет на 5 порцій:

  1. Цибулю подрібніть, змішайте з фаршем та яйцями.
  2. Пачку вермішелі добре розімніть руками в пачці, щоб не лишалось великих шматків. Краще, якщо вермішель Мівіна буде з негострим смаком. Спеції з пачки можете додати за бажанням, але невелику кількість.
  3. Сир натріть на тертці, перець подрібніть, змішайте всі інгредієнти, крім ковбаси, та додайте сіль, перець на свій смак.
  4. Викладіть масу рівномірним шаром на харчову плівку, всередину покладіть нарізану варену ковбасу та загорніть. Перекладіть рулет у фольгу, щільно закрутіть. Відваріть у воді протягом 40–50 хвилин.

Нарізайте рулет охолодженим та смакуйте.

Салат із «Мівіни» та овочів

Це страва, яка легко та швидко готується, локшину для неї не потрібно запарювати. Подрібніть дві пачки «Мівіни», яку можна купити на Маудау, щоб не було великих шматків, додайте порізані 3 помідори, солодкий перець та цибулину. Заправте майонезом, сіллю та перемішайте. Салат має постояти 30–40 хвилин, щоб локшина стала м’якою. Тоді можна подавати на стіл, посипавши кропом чи петрушкою.

Яйця з вермішеллю в мікрохвильовій печі

Змажте форму для мікрохвильової печі рослинною олією, покладіть у неї подрібнену локшину швидкого приготування, 2 невеликих помідори та плавлений сирок, нарізані шматочками. Збийте два яйця з сіллю та перцем, залийте масу в формі. Зверху посипте твердим сиром (150 г) і готуйте в мікрохвильовій печі 2–3 хвилини. Смачний і незвичайний сніданок готовий, його можна доповнити улюбленим салатом або грінками.

Салат із ковбасою

Для цього салату подрібнену локшину потрібно запарити окропом на 5 хвилин і злити воду. Коли вермішель остигла, додайте до неї порізані кубиками: 100 грамів шинки, свіжий огірок, 3 варених яйця. Заправляйте майонезом, посоліть і подавайте страву до столу.

Вермішель на сковороді

Досить оригінальний рецепт, оскільки завдяки вершковому соусу ця страва стає вишуканою. Залийте пачку «Мівіни» кропом та через 5–6 хвилин злийте з неї зайву воду. З’єднайте 50 грамів розтопленого вершкового масла, 200 грамів вершків, сухий часник, прованські трави та доведіть до кипіння. Коли соус трохи охолоне, додайте твердий і кисломолочний сир та полийте ним локшину. Подавайте, прикрасивши страву зеленню.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!