Резонансна аварія у Дніпрі: що говорять у прокуратурі

У прокуратурі Дніпропетровської області повідомили інформацію щодо дорожньо-транспортної пригоди за участю працівника прокуратури.

«У зв’язку з поширенням недостовірної інформації щодо дорожньо-транспортної пригоди за участю працівника прокуратури Андрія Дяченко повідомляємо наступне: 30 жовтня 2019 року близько 9 години ранку при в’їзді на проспект Мануйлівський у м. Дніпро водій позашляхового автомобіля марки «Hover» допустив зіткнення з автомобілем марки «Lexus», яким керував прокурор відділу прокуратури Дніпропетровської області Андрій Дяченко. В результаті зіткнення автомобіль під керуванням прокурора перекинувся та впав на трамвайні колії, а водій іншого автомобіля з місця ДТП зник», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Також у прес-службі зазначають, що первинною перевіркою, проведеною працівниками патрульної поліції, ознак алкогольного та наркотичного сп’яніння у працівника прокуратури не виявлено. Також Андрій Дяченко пройшов медичне обстеження у КЗ «Дніпропетровський наркологічний диспансер ДОР», про результати якого буде повідомлено додатково.

Автомобіль, яким керував співробітник прокуратури, належить його сестрі та відображений у поданій ним декларації за 2018 рік (https://public.nazk.gov.ua/declaration/9c687295-624a-482e-8048-77dc76d1d935 ).