Сало для імунітету: коли воно приносить найбільшу користь

Сало — традиційний український продукт, який особливо корисний восени та взимку. Дієтологи нагадують: тваринні жири допомагають організму підтримувати імунітет і краще справлятися з вірусними інфекціями.

Для зміцнення здоров’я достатньо вживати близько 50 грамів сала щодня.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Втім, важливо знати головне правило: сало не можна нагрівати вище ніж 40 °C. Під час термічної обробки продукт втрачає більшість своїх корисних речовин. Саме тому фахівці радять споживати його у свіжому вигляді.

Також експерти підкреслюють: сало не є ліками і не здатне вилікувати від коронавірусу чи інших інфекційних хвороб. Проте як профілактичний елемент раціону воно може бути корисним, адже містить вітаміни та жирні кислоти, необхідні для роботи організму.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *