Школи Дніпропетровщини можуть створити мовні табори

Бажаєте створити пришкільний мовний табір? Розпочати можна вже сьогодні. Стартувала попередня реєстрація GoCamp-2020. Долучитися до проекту та запросити до себе іноземних волонтерів пропонують і школам Дніпропетровської області. Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

Пришкільний мовний табір за участю волонтерів з інших країн – чудова нагода і для дітей, і для вчителів. Одні можуть покращити знання іноземної, інші – опанувати нові методики викладання. А ще – отримати безцінний досвід спілкування з носіями мови та перебування у багатокультурному середовищі.

Програма мовного табору GoCamp розрахована на два тижні. Такий осередок відпочинку – для дітей віком від 10 до 15 років. Учні долучаються до захоплюючих пізнавальних проектів. При цьому спілкуються англійською чи іншою іноземною – з волонтерами та між собою. У таборі працюють розмовні та кіноклуби, драмгуртки. А ще там багато екскурсій і подорожей, ігор і квестів.

У 2020-му мовні табори GoCamp організують у 550 школах в різних регіонах України. І міських, і сільських. Кількість учнів та місцезнаходження закладу не важливі для участі у проєкті. Враховуватимуться лише два критерії: якість заповненої анкети і мотивація.

«Школи мають підготувати креативну відеороботу. Англійською мовою, тривалістю до півтори хвилини. У ролику необхідно обґрунтувати власне бажання долучитися до проекту.

Попередня реєстрація для участі – до 17 листопада 2019 року.

Подробиці – тут.