У Дніпрі оновлюють шкільні стадіони (Фото)

Цього року у комунальних закладах освіти СЗШ № 128 та СЗШ № 54 Дніпровської міської ради повністю оновили стадіони.

«У 128 школі бюджетним коштом зроблено капітальний ремонт спортивного майданчика. Його обладнали спеціальним штучним покриттям, термін служби якого становить 20 років. На ремонт витратили 3 млн 800 тис. гривень. Тепер окрім шкільних занять з фізкультури тут можуть проводити тренування і позашкільні спортивні секції. Також новий сучасний стадіон цього року зробили і у школі № 54. Він більший за розмірами, має бігові доріжки та трибуни для вболівальників. Реконструкція тривала протягом 3 років. Обійшовся цей проєкт місту у майже 12 млн грн», – розповів виконувач обов’язків начальника відділу технічного нагляду департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Аджимян.

За словами директора комунального закладу освіти «Середня загальноосвітня школа № 128» Дніпровської міської ради Павла Чорнобая, спортивний майданчик не оновлювався понад 20 років.

«Ми радіємо змінам, адже тепер діти із задоволенням відвідують заняття з фізкультури. На цьому полі ми вже встигли провести естафету між командою учнів і вчителів. Діти перемогли, однак педагоги хочуть взяти реванш. Тут також проводять заняття секції з футболу та регбі. Ми вдячні, що департамент знайшов кошти для оновлення спортивного майданчика саме у нашій школі і за рік у нас з’явилося нове сучасне футбольне поле», – сказав Павло Чорнобай.