У Дніпрі продовжать встановлювати сучасні зупинкові комплекси

Про це під час прес-конференції 23 червня повідомив директор комунального підприємства «ДніпроТрансКомплекс» Михайло Семчук. Він нагадав, що торік у грудні відкрили дві сучасні зупинки на житловому масиві Перемога-1. Кожен комплекс обладнаний обігрівачем, камерою відеоспостереження, «тривожною кнопкою». Також тут є годинник, термометр, можна підзарядити мобільний телефон чи планшет.

«Навесні було облаштовано ще три таких зупинки: біля цирку, біля готелю «Дніпропетровськ» та на вул. Ливарній. Додатково вони обладнані ще й відбійними стовпчиками. Комплекси встановлені коштом інвесторів, які ведуть там підприємницьку діяльність. На баланс підприємства братимемо безпосередньо навіс з його функціями», – сказав директор «ДніпроТрансКомплексу».

За словами Михайла Семчука, до кінця року планується встановити сучасні зупинки уздовж тролейбусного маршруту № 2 (вул. Глінки – ж/м Парус-2).

«Згідно з проектом, там має бути 36 зупинкових комплексів, які планується встановити за кошти як міського бюджету, так і інвесторів. Незабаром оголосимо відповідний конкурс. Крім того, облаштовуватимемо зупинки і за зверненнями містян», – повідомив він.

Усього на балансі КП «ДніпроТрансКомплекс» перебуває 328 зупинок.