У Дніпрі рятувальники винесли чоловіка з палаючої квартири (Фото)

3-го вересня о 16:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Фосфорній Новокодацького району міста Дніпро, горить квартира на четвертому поверсі  п’ятиповерхового житлового будинку. За викликом одразу були направлені чергові відділення 2-ої та 4-ої державних пожежно-рятувальних частин. Повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла на балконі двокімнатної квартири на четвертому поверсі та вогонь перекинувся на житлові кімнати та балкон 5-го поверху. Внаслідок пожежі відбулось сильне задимлення сходової клітини. Пожежно-рятувальні підрозділи ретельно обстежили дах будинку, задля запобігання займання дерев’яних елементів покрівлі.

Під час проведення розвідки, рятувальниками було врятовано чоловіка 1977 року народження. Вогнеборці на руках винесли постраждалого з квартири на 4-му поверсі та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Чоловіка госпіталізовано до Дніпровської міської багатопрофільної клінічної лікарні №4, з попереднім діагнозом – термічні опіки голови, обличчя, шиї, тулуба, верхніх та нижніх кінцівок. Площа ураження 80%.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі, балкон квартири на 4 поверсі. Також, знищено майно та балкон на 5-му поверсі. Пошкоджено сусідній балкон на 5-му поверсі. Загальна площа пожежі склала 23 м.кв

Пожежу локалізовано о 16:39 та ліквідовано об 17:13. До гасіння пожежі залучено 11 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.