У Дніпрі таксист пропонував хабар (Фото)

21 жовтня близько опівдні патрульний екіпаж помітив на вулиці Козака Мамая припаркований автомобіль Zaz Sens з позначкою таксі, водій якого поряд вживав алкоголь. На жаль, чоловік знехтував правилами і згодом сів за кермо та поїхав. Поліцейські зупинили його. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Під час перевірки документів виявилося, що він не має посвідчення водія. Патрульні за це склали на нього постанову за ст.126 КУПАП (Керування транспортним засобом без відповідних документів). 

Також запропонували йому пройти медогляд, оскільки помітили, що громадянин має ознаки й наркотичного сп’яніння. Той погодився. Втім, в лікарні чоловік став пропонувати інспекторам 300 гривень за непритягнення його до відповідальності та аби не проходити медогляд. Водія попередили про можливу відповідальність за такі дії, однак він продовжив пропонувати гроші.

Поліцейські викликали для фіксування цього факту слідчо-оперативну групу. Водій же відмовився від проходження медичного огляду. На нього склали протокол за ст 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння).