У Дніпрі тривають перевірки перевізників (фото)

У Дніпрі тривають перевірки міських автобусів. Ревізію міських маршрутів здійснюють щодня як у годину пік, так і у міжпіковий час. Усе задля того, аби водії не встигли підготуватись до перевірок. Сектор контролю департаменту транспорту насамперед звертає увагу на чистоту у салонах та технічний стан автобуса.

перевірки перевізників_Дніпро

«Також перевіряємо чи дотримуються водії графіків руху та чи зупиняються на зупинках, а не де хочеться пасажирам. Найчастіше порушення – водій забув встановити на лобовому склі табличку з написами зупинок. А що стосується покарань, то ми як орган місцевого самоврядування не виписуємо адмінпротоколи, це робить поліція. Наше завдання як сектору контролю департаменту транспорту – зафіксувати порушення та сповістити керівників автопідприємств, аби вони усунули недоліки», – зазначив заступник директора, начальник управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Олександр Лещенко.

перевірки перевізників_Дніпро

Зі свого боку начальниця відділу експлуатації ТОВ ВКФ «Ігрек» Вікторія Гаврилюк додала: «У нинішній нелегкий час ми особливо стежимо, аби водії були уважнішими саме до пільгової категорії. Щодо вимог до транспорту, за час воєнного стану порушників практично немає».

перевірки перевізників_Дніпро

Водій Володимир Урський зазначає, що стежить за тим, аби його пасажири їздили в комфорті та додає: «Щоранку механік перевіряє автобус на справність, а я, як і інші водії нашого підприємства, щоранку перед виїздом на маршрут проходжу медичний огляд».