У Дніпрі відкрили ЦНАП ще в одному торговельному центрі (фото)

У Дніпрі ЦНАП «Правобережний» запрацював в оновленому приміщенні – тепер на другому поверсі ТРЦ «Neo Plaza» (вул. Марії Кюрі, 5). Тут мешканці міста можуть отримати майже 300 послуг.

Раніше ЦНАП працював у міській раді, але там було не дуже зручно. В оновленому приміщенні буде набагато краще: гарна транспортна розв’язка, зручний паркінг. Тут також буде зручно маломобільним групам населення: є пандус, ліфти.

ЦНАП Правобережний_Дніпро

У ЦНАПі «Правобережний» дніпряни можуть взяти талончик на електронну чергу та піти робити покупки або пити каву в торговельному центрі. «Тут містяни можуть отримати ті самі послуги, що й у ЦНАПі «Лівобережний». Це послуги у сфері реєстрації речових прав на нерухоме майно, у сфері реєстрації юридичних та фізичних осіб підприємців, земельних та будівельних відносин, видавання довідки про склад родини. На жаль, з причин, які не залежать від нас, поки що тут ми не надаємо послуги з видавання паспортів. Ми плануємо, що з листопада і це стане можливим», – розповіла керівниця Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра Олена Огієнко.

ЦНАП Правобережний_Дніпро

Нагадаємо, нині у місті працює два ЦНАПи: «Правобережний» – у ТРЦ «Neo Plaza» (вул. Марії Кюрі, 5) та «Лівобережний» – у ТЦ «Наша Правда» (просп. Слобожанський, 31-Д). А також два віддалених робочих місця адміністраторів ЦНАПу за адресами: вул. Старий Шлях, 5 та вул. Воскресенська, 9 (каб. № 204).

ЦНАП Правобережний_Дніпро