У Дніпрі відкрили відремонтований підземний перехід (ФОТО)

Підземний перехід на перехресті Слобожанського проспекту та вул. Калинової запрацював на повну потужність. 31 грудня тут відкрили останній з чотирьох запроектованих виходів. Якість виконання робіт перевірив в.о. міського голови Михайло Лисенко.

підземний перехід

Раніше четвертий вихід із підземного переходу на перехресті Слобожанського проспекту та вул. Калинової не працював взагалі і був закладений цегляною стіною. Довгі роки за недобудову ніхто не брався. Тепер повноцінна робота підземного переходу розвантажить пішохідний потік і зробить рух на проспекті безпечнішим.

підземний перехід

«Ми перенесли велику кількість комунікацій, які заважали добудувати перехід раніше. Тут проходив напірний колектор і велика кількість силових кабелів. За завданням мера Дніпра нам вдалося виконати всі роботи в стислі терміни – протягом чотирьох місяців», – сказав Михайло Лисенко.

підземний перехід

У добудованому виході з підземного переходу облаштували стіни, підлогу, стелю та реконструювали службове приміщення.

Також за словами Михайла Лисенка, у 2017 році мерія планує почати будівництво тунелю на перехресті вул. Березинської і вул. Донецьке шосе. «Ми плануємо весь транзитний транспорт, який заходитиме в місто, пустити через підземні тунелі», – додав посадовець.

Залишити відповідь