У Дніпрі вночі грабували людей (Фото)

Сьогодні у Дніпрі близько 3-ї години ночі спецлінії 102 зателефонував іноземець, громадянин Марокко, та повідомив, що щойно на Європейському бульварі малознайомий чоловік разом з двома  своїми товаришами відібрав у нього Iphone та поїхав у невідомому напрямку на автомобілі ЗАЗ. Патрульні отримали орієнтування на транспортний засіб і розпочали пошуки.

Незабаром вони отримали інформацію про ще одне пограбування на вулиці Короленка, біля одного з нічних клубів. І знову постраждалим виявився іноземець. У нього відібрали гроші. Він повідомив, що нападники поїхали на автомобілі, який вже розшукують поліцейські. Охоронці порядку залучили кілька екіпажів для пошуку грабіжників, зазначають у прес-службі поліції.

Під час відпрацювання прилеглої території до них звернувся ще один громадянин, який повідомив, що кілька хвилин тому невідомі бризнули в нього газовим балончиком, вихопили у нього сумку з документами й поїхали на автомобілі ЗАЗ у невідомому напрямку.

Охоронці порядку продовжували пошуки і незабаром на вулиці Макарова один з патрульних екіпажів виявив автомобіль, схожий за орієнтуванням. Його зупинили. Під час перевірки документів 3 громадян, які перебували в ньому, поводилися підозріло, плуталися в поясненнях куди і звідки прямують. Під час поверхневого огляду, у них виявили електрошокер, складний ніж, та телефон, в якому один із постраждалих, упізнав свій. Також усі заявники упізнали в затриманих своїх кривдників. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та доставили підозрюваних у пограбуваннях до Шевченківського відділку поліції.