У Дніпрі злочинна група скоїла розбійний напад на квартиру (фото)

У Дніпрі озброєні чоловіки вдерлися до оселі 41-річного чоловіка, під погрозами зв’язали господаря та його гостей, після чого винесли з квартири комп’ютерну техніку і гроші.

Злочин стався 9 грудня близько 20:20 у квартирі по проспекті Олександра Поля. Господар квартири відчинив двері гостю, разом з яким до приміщення увірвалися декілька чоловіків у масках та з пістолетами. Вони застосували до потерпілих газ дратівливої дії, зв’язали їх та заклеїли роти. Потім забрали особисті мобільні телефони, ноутбуки, гроші та золото, після чого залишили місце злочину. За словами гостя, вони зустріли його у під’їзді, змусили повернутися до квартири та подзвонити у двері.

розбійний напад на квартиру_Дніпро

В ході розшукових та оперативних заходів дніпровські поліцейські встановили та затримали одного з учасників злочину – ним виявився 25-річний місцевий житель. Під час особистого огляду у нього вилучили пістолет з патронами. Також в його автомобілі «ВАЗ» правоохоронці виявили викрадену з квартири техніку.

розбійний напад на квартиру_Дніпро

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Наразі чоловіку вручено повідомлення про підозру та затримано в порядку ст. 208 КПК України. Поліцейські вживають заходи для встановлення місця перебування та затримання всіх учасників розбійного нападу.