В Україні презентували марку до Євро-2024

У німецькому місті Вісбаден, 13 червня, відбулася презентація нової марки від Укрпошти, присвяченій участі національній збірній з футболу у Євро 2024 – «Україно, вперед!».

Поштова марка має круглу перфорацію та містить зображення футбольного м’яча з логотипом Української асоціації футболу. Вона надрукована на самоклеючому папері у форматі буклету, що робить її зручною для колекціонування та використання.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Головною метою випуску марки «Україно, вперед!» стало не лише підтримати національну збірну з футболу на Євро-2024, а й створити символ солідарності та патріотизму, що об’єднує всіх українців навколо спільної мети.

“Для збірної України надзвичайно важливо відчувати підтримку вболівальників. Навіть у такі важкі для України часи важливо залишатися єдиною нацією, берегти і примножувати наші традиції, і продовжувати вболівати за збірну. Впевнений, що ця марка користуватиметься попитом серед колекціонерів та стане гарним сувеніром для вболівальників”, – розповів головний тренер збірної України Сергій Ребров.

Тираж марки «Україно, вперед!»– 560 000 примірників. Номінал марки – U (відповідає тарифу на пересилання внутрішніх простих листів без оголошеної цінності масою до 50 грамів і поштових карток, еквівалент – 15,00 грн). Придбати поштову марку можна онлайн у Поштовому маркеті та у відділеннях Укрпошти.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!