«Вісті Придніпров’я» – вас зігріють цікаві новини

У новому номері газети «Вісті Придніпров’я» ви дізнаєтесь про попит в Україні на органічні продукти, «золоті» запаси нашої держави та новий закон, який підпише Президент.

До єдиного Дня інформування

Як у Дніпрі відзначили День Соборності.

Традиції городян

Водохреща на Дніпропетровщині – репортаж про те, як усі охочі тіло та душу очищали.

Життя-Буття

Спалах кору: у Дніпрі продовжують реєструвати  нові випадки. Слідом за Одесою і Західною Україною сплеск захворюваності на кір докотився і до Дніпра. З початку року лікарі зареєстрували вже 11 випадків. Всього ж, починаючи з грудня 2017-го на лікарняне ліжко з цієїю досить призабутою хворобою вже злягли 18 осіб.

Життя регіону

Із роси й води. У вінку її долі – 90 літ мудрості. 15 січня вплела у віночок своєї долі дев’яносту диво-квітку жителька Широкого Юлія Сергіївна Бобир. Проте не здається вона ні рокам, ні хворобам, бо – великий оптиміст і життєлюб.

А також для вас добірка курйозів,  цікавий кросворд, гумористична сторінка та оголошення. Завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше ексклюзивної інформації.

Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.
Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,
Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,
ВК — https://new.vk.com/id372823491,
Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області

Передплатний індекс: 41804
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 23,05 грн.
3 міс. – 67,75 грн.
6 міс. – 131,90 грн.
або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштою t.ovchatova@gmail.com