Як керувати снами?

Багато хто думає, що ми не можемо керувати своїми снами. Проте, для цього потрібно лише дотримуватись декількох простих правил. Детальніше про це ви можете прочитати у “Країна здоров’я“.

Для початку, потрібно пам’ятати, що сни – це відображення наших емоцій. Часто, особливо посеред тижня, у нас бувають дуже насичені дні. Це обов’язково відіб’ється на вашому сні. Будь які стреси, переживання – найбільш часті переживання у наших сновидіннях. Для того щоб керувати своїми снами, лікарі рекомендують лягаючи спати, будучи вже у ліжку, не думати, не згадувати свій день, не аналізувати всі події, що відбулись. Пам’ятайте про стару але вірну приказку: ранок вечора мудріший.

Звичка ситно їсти після робочого дня пояснює те, що практично кожен сон – страхіття. Одним із складових здорового сну є правильне харчування. Тобто, їсти перед сном треба мінімум за 4 години.

Для того щоб краще спати, потрібно засинати з позитивними думками і приємними мріями. Така візуалізація допоможе не тільки бачити гарні сни але й наблизитись до виконання бажань.

Кожний з нас, хоч раз засинав під звук телевізора або увімкненого комп’ютера. Доведено, що коли поблизу якісь подразники, практично не можливо виспатись, сон не буде спокійним.