Який фаст-фуд найменш шкідливий
Дуже багато людей харчуються фаст-фудами і відмовитися від них дуже складно, який фаст-фуд більш корисніший? Про це розповідає “Наша мама”.
У середньому хот-дозі 300-350 калорій. Не так вже й погано для фаст-фуду. Все це приправлено значною кількістю натрію і нітратів, які використовуються для консервування оброблених і копчених м’ясних продуктів. ВООЗ класифікує таке м’ясо як один з небезпечних канцерогенів.
Звичайний бургер з того ж McDonald’s виготовляється з 85% нежирної яловичини. Без сиру це приблизно 300 калорій, з приправами і скибочкою сиру вже до 500. М’ясо готується без обробки.
Якщо розглядати тільки калорійність продукту, то хот-дог явно попереду. Але в цілому, краще споживати гамбургери, бо вони немають канцерогенних добавок і набагато більше білка.