Жителі віддаленого району Дніпра не мають транспортної альтернативи

На даний час житловий масив Ігрень та центр Дніпра не з’єднує жоден маршрут міського електротранспорту, у тисячі жителів немає жодної альтернативи. За словами місцевих жителів, можна лише розраховувати на автобуси середньої місткості, які до неможливості переповнені у час пік. У зв’язку з цим було створено петицію на відповідному сайті.

«У зв’язку з не належною роботою перевізників, обслуговуючих житловий масив Ігрень та Одинківка, та невідповідності ціни та якості пасажирських перевезень, прошу організувати маршрут тролейбуса №14-А (вулиця Глинки – житловий масив Ігрень). Протяжність маршруту в один бік складає 16,5 – 17 км. Організувати кінцевий зупиночний комплекс в районі АЗС (вулиця Андрія Сахарова, 80). Розглянути можливість встановлення ціни на разовий загальний квиток у розмірі близько 5,00 – 6,00 грн., студентський та учнівський квиток – 3,00 грн. але із збереженням всіх інших пільгових категорій», – пише автор петиції Кирило Ващенко.

Це суттєво розвантажить транспорт та надасть альтернативну і більш комфортну можливість мешканцям цих віддалених районів добиратися до центра міста та в зворотному напрямку, впевнений автор петиції.

Станом на 3 квітня петицію підписали 134 особи з 900 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 26 днів.