Названо корисні властивості груші для здоров’я

Груша – один з найпоживніших фруктів, що містить багато клітковини, антиоксидантів, мінеральних речовин, вітамінів, необхідних для підтримки здоров’я. Груші радять вживати при хворобах серця, раку, діабету, остеопорозу і високому тиску. Плюс, груша дозволяє довше зберегти відчуття насичення. У ній немає жиру, холестерину, солі, що важливо для тих, що худнуть. Пише zdorovia.com.ua.

Згідно з останнім дослідженням Університету Луїзіани, люди, які споживали груші, важили менше, ніж люди, які не мали груш у раціоні. Також любителі груш на 35% рідше страждали ожирінням. Притому, відмінностей в рівні фізичної активності не було зафіксовано.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

В  цілому люди, які споживали груші, харчувалися непогано (менше споживали цукру, жирів). Всього одній груші середнього розміру при щоденному споживанні було досить, щоб отримати в хорошому обсязі клітковину (24% від денної норми), вітамін С, магній, мідь, калій і це все при 100 калорії.

 

Фото: pixabay

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!