Медики з’ясували, що корисніше для здоров’я — риба чи м’ясо

Риба – це біле м’ясо, яке є одним із найкорисніших продуктів. М’ясо риби ніжне та смачне, багате на поживні речовини і не має побічних ефектів. Рибу можна їсти щодня, пише “Країна здоров’я” з посиланням на Quora.

У порівнянні з червоним м’ясом, таким як яловичина, свинина та баранина, риба містить мало калорій та насичених жирів, тому вживання риби не призводить до ожиріння.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Більшість видів риби містять велику кількість білка, від 15 до 25 відсотків. Риб’ячий протеїн – це високоякісний білок зі ступенем засвоєння до 96%, який є відмінним джерелом харчування для людського організму.

Найголовніше, що риба багата на жирні кислоти Омега-3 – різновидом ненасичених жирних кислот.

За минулі роки численні дослідження показали, що жирні кислоти Омега-3 мають очевидний вплив на профілактику та лікування серцево-судинних та цереброваскулярних захворювань.

Крім того, риба також містить вітамін А, вітамін Е, вітамін D та мінерали, такі як кальцій, магній, фосфор, марганець, селен, цинк, залізо та калій.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!